Handmade with Love
Gratis verzending boven €100
Uitstekende Kwaliteit
Persoonlijke service

Welcome to our Blog!

  • Geplaatst op
  • Door Lovelies
  • 0
Welcome to our Blog!

Hoera! Onze vernieuwde website is officieel GEOPEND!

Opeens is het dan zover; Na al járen erover gedacht te hebben, maanden eraan gewerkt te hebben en weken lang de puntjes op de i gezet te hebben...... De nieuwe website van By Lovelies is een feit! YES! We kunnen weer een beetje adem halen achter de schermen, want let's face it: iedere vrije seconde van de dag gaat naar de nieuwe website. Wat moet er ook alweer allemaal gedaan worden? Heb ik dat wel goed ingesteld? Staat dit of dat product er al op?

Het hele idee achter de vernieuwde website is om deze toegankelijker te maken voor bezoekers uit het buitenland. Regelmatig krijgen we berichten van mensen uit Frankrijk & Duitsland om hen te helpen met hun keuzes, daar gaat veel tijd in zitten. En ja, tijd is kostbaar these days. Druk met bestellingen maken, nieuwe producten bedenken, inkopen, administratie en noem maar op. Bovendien bevindt ons atelier zich aan huis, waar work never ends en natuurlijk het leven ook gewoon door gaat met een man en twee kleintjes!

Via deze blog zullen we jullie up to date houden met de nieuwste ontwikkelingen rondom Lovelies , baby nieuwtjes en ervaringen uit ons dagelijks leven met de kids!

Om onze Grand Re-Opening met jullie te vieren shop je nu met 10% korting op je bestelling! Gebruik code: WELCOME2LOVELIES.

We wensen jullie veel shopplezier!

Liefs, Lovelies

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Handmade with Love
Gratis verzending boven €100
Uitstekende Kwaliteit
Persoonlijke service