Handmade with Love
Gratis verzending boven €100
Uitstekende Kwaliteit
Persoonlijke service

Over ons

Leuk dat je een kijkje komt nemen bij Lovelies!

Lovelies is een bedrijf dat ontstaan is door liefde voor creativiteit, kinderen en zachte stoffen. Na de geboorte van mijn dochtertje, neefjes en nichtjes heb ik de knoop doorgehakt en ben officieel een webshop begonnen in handgemaakte baby & kind-artikelen. Ondertussen is er ook nog een zoontje bij gekomen in november 2018.

Alle producten op de site worden met veel Love op maat voor jou gemaakt! Vanwege een ruim atelier aan huis heb ik de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Alles wordt hier met de hand of naaimachine gemaakt!  Ieder product is uniek!

D.m.v. de 'Design Your Own' formule, kun je geheel naar eigen wens je producten samen stellen. Vind je het lastig een combinatie te kiezen? Kijk dan bij de voorbeeldfoto's van producten onder het kopje 'assortiment'. (Let op: het echte product en de kleuren van de stoffen kunnen afwijken van de foto ). Tevens raden we aan (om teleurstelling te voorkomen): Als je van plan bent meerdere producten te bestellen in dezelfde kleuren/stoffen, om dit in 1 order te doen. Dit vanwege het mogelijke kleurverschil in stoffen, die afkomstig kunnen zijn van andere leveranciers. 

Doordat bijna alle producten op maat gemaakt worden, kunnen deze uiteraard ook niet geruild of geretourneerd worden. Daarom wordt geadviseerd om de bestelling goed door te nemen en eventueel staaltjes te bestellen voor het officieel plaatsen van de bestelling. Je kan ook contact met ons opnemen ,we staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. (M.u.v. schade/gebreken aan het artikel die binnen 24 uur na levering gemeld moeten worden. Lovelies zal de artikelen dan terugnemen en repareren/vernieuwen). Sale producten kunnen tevens niet geretourneerd/geruild worden.

Hulp nodig? Of op zoek naar andere kleuren/stoffen voor je bestelling? Stuur even een mailtje dan kijken we samen wat er mogelijk is. 

Liefs, Lovelies

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Handmade with Love
Gratis verzending boven €100
Uitstekende Kwaliteit
Persoonlijke service