Handmade with Love
Gratis verzending boven €100
Uitstekende Kwaliteit
Persoonlijke service

Verzenden & retourneren

Ophalen

Kom je uit de omgeving van Parkstad (Zuid Limburg) dan is het ook mogelijk om je bestelling op te halen om verzendkosten te besparen. Neem dan even contact op via WhatsApp (06-364776470) of Email ([email protected]) om je bestelling door te geven.

Verzenden 

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL. 

De verzendkosten worden berekend volgens het gewicht en verzendadres van het pakket. Voor Nederland gelden de volgende verzendtarieven:

Briefpost €1,95
Brievenbuspakket €4,25
Pakket tot 10kg €6,95

Bestellingen in NL worden GRATIS verzonden boven €100!

Retour

Handgemaakte orders en gepersonaliseerde producten kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Deze bestellingen worden gemaakt naar de wens van een klant en zijn daarom uniek bestemd voor deze persoon. Dit geldt voor het hele assortiment. (Ook Sale artikelen). 

Indien er na levering gebreken/fouten/schade zijn aan het product; Neem contact met ons op via het contactformulier of email: [email protected] dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing. Retourkosten worden in dit geval vergoed door Lovelies, in andere gevallen zijn retourkosten voor de klant.

Als een product retour gestuurd wordt, voeg dan het ingevulde herroepingsformulier bij het pakket o.v.v. je naam ,adres , bankgegevens en ordernummer. 

Retouren dienen binnen 14 dagen na ontvangst gemeld te worden.

Terugbetalingen worden binnen 14 dagen teruggestort.

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Handmade with Love
Gratis verzending boven €100
Uitstekende Kwaliteit
Persoonlijke service